VG1 Helse- og oppvekstfag

Timeplan skoleåret 2018-2019:

Helsefag: Helsefremmende arbeid, Kommunikasjon og samhandling, Yrkesutøvelse, Yrkesfaglig fordypning. Yrkesfaglig fordypning er på Eikelund lagt til andre året.

Matematikk 1P-Y: elevene får en ekstra time matte i uka. Det er ordinært et tretimers fag, mens Eikelund tilbyr 4 timer.

Helse- og oppvekstfag gir mange muligheter videre, og du kan velge mellom helsefagarbeider, barne- og ungdomsarbeider, apotektekniker, helsesekretær, tannhelsesekretær, hudpleier, fotpleier, ambulansearbeider og ortopeditekniker. Se alle yrkesvalgene ved å klikke her.

Noen av yrkene krever politiattest.

Ved Eikelund jobber vi i små grupper og vi har fokus på å gi elevene god tid og tilpasser både undervisning og vurderingssituasjoner til hver enkelt.

NB! Eikelund tilbyr ikke VG2 yrkesfag. Elevene søker VG2 på andre skoler når de har fullført VG1 over 2 år på Eikelund